OHLÁŠKY 2. neděle adventní

NĚMČICE

Dnes je 2. neděle adventní, v pondělí je památka sv. Ambrože, biskupa a učitele církve, v úterý je Slavnost Panny Marie, počaté bez poskvrny prvotního hříchu, ve středu je nez. památka sv. Jana Didaka, v pátek je nez. památka sv. Damasa I., papeže, příští neděle je 3. adventní.

Pořád platí, že smí být na bohoslužbách pouze třicet lidí, proto v neděli v 9. hod. ráno bude mše svatá vysílána přes internet.

Dnes v době od 14.30-15.00 hod. bude možnost přistoupit ke svátosti smíření a ke svatému přijímání. Pokud se sejdou lidé, bude i mše svatá v 15 hod.

V úterý je Slavnost Panny Marie, počaté bez poskvrny prvotního hříchu, je to doporučený zasvěcený svátek, mše sv. bude v 17.30 hod.

Ve středu ráno v 6.30 bude rorátní mše svatá, na kterou jsou zvané i děti.

V pátek je mše sv. ráno v 7. hod. a večer v 17.30 bude dětská mše sv. Všechny děti se svými rodiči jsou zvané.

Hruška

V úterý je Slavnost Panny Marie, počaté bez poskvrny prvotního hříchu, je to doporučený zasvěcený svátek, mše sv. bude v 14.00 hod.

Ve středu ráno v 6.30 bude rorátní mše svatá v Němčicích, na kterou jsou zvané i děti.

Ve středu bude příležitost k předvánoční svaté zpovědi od 15.30 a v 16 hod. bude mše svatá. Zpovídat bude P. Pavel Ryšavý

Pavlovice

V úterý je Slavnost Panny Marie, počaté bez poskvrny prvotního hříchu, je to doporučený zasvěcený svátek, mše sv. bude v 16.00 hod.

Ve středu ráno v 6.30 bude rorátní mše svatá v Němčicích, na kterou jsou zvané i děti.

Ve čtvrtek bude příležitost k předvánoční svaté zpovědi od 15.30 do 16 hod. v Pavlovicích a od 16 hod. do 16.30 na Dřínově, kde bude mše svatá. Zpovídat bude P. Pavel Ryšavý.